Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μπαίνουν στις λεπτομέρειες Καραγκούνης - Μαρκαριάν

Ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων θα συναντηθεί με τον Ουρουγουανό προπονητή... ο οποίος από την πλευρά του έφυγε χθες από το Μοντεβιδέο, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας του με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα.

Οι διερευνητικές επαφές έχουν γίνει τηλεφωνικά και πλέον ο «Κάρα» με τον 71χρονο τεχνικό, που συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό όταν ο τελευταίος εργάστηκε στο «τριφύλλι», θα επεκταθούν σε πιο ουσιαστικά ζητήματα. Οπως για παράδειγμα το οικονομικό σκέλος μιας ενδεχόμενης συνεργασίας, αλλά και το τεχνικό επιτελείο που επιθυμεί να τον πλαισιώσει. Πάντως όσον αφορά το ύψος της αμοιβής, εικάζεται πως οι δυο πλευρές δεν πρόκειται να έχουν σοβαρές διαφορές. Αν οι δυο πλευρές τα βρουν και πράγματι ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, θα απομένει η τυπική έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. Είναι σαφές ότι ο Ουρουγουανός έχει αποκτήσει προβάδισμα από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης».

Ωστόσο, αυτό δεν απαγορεύει στον Γιώργο Καραγκούνη να κάνει μια συνάντηση και με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος κατοικεί στη Μαδρίτη. Αυτό το ενδεχόμενο ούτε επιβεβαιώνεται ούτε όμως διαψεύδεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το σίγουρο είναι ότι το όνομα του Ισπανού προπονητή ακούστηκε στο Πάρκο Γουδή, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους «ερυθρολεύκους». Και μάλιστα αρκετοί είχαν εκφραστεί κολακευτικά για τον 51χρονο, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες στις 6 Ιανουαρίου. Κατά τη διετή παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Οι εξελίξεις με τον Σέρχιο Μαρκαριάν αποδυναμώνουν οποιαδήποτε υποψηφιότητα Ελληνα τεχνικού...

Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου